30.11.18

Акція «Допоможемо перезимувати птахам» крокує школами міста. 

Учні 4-А класу Пирятинського ліцею вчилися виготовляти смаколики для пташок. Матеріалом для виготовлення стали: насіння соняшника, зерна пшениці, овса, ячменю, кукурудзи, мед, яблука, ягоди шипшини, свинний смалець.

Про пташиний раціон і правильну підгодівлю пернатих взимку розказувала фахівець з екоосвіти Тетяна Безпала. По завершенню заходу діти розвісили свої вироби на деревах, що знаходяться на території школи. Крім того четверокласники вивісили годівнички, які вони будуть наповнювати кормом протягом всієї зими. Учні цього класу роблять це четвертий рік поспіль.
Першокласники та учні другого класу знайомилися з птахами, що зимують на Пирятинщині. За допомогою розфарбовок вони вчилися розпізнавати птахів. Розгадуючи загадки, вони запам’ятовували ознаки і звички пернатих. На згадку про зустрічі діти отримали буклети про птахів та флаєри з пташиним меню.

Відділ рекреації та екоосвіти.

1

2

3

4

5

 

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

- У природі все розумно продумано і влаштовано, кожен зобов'язаний займатися власним заняттям, і в даній мудрості - найвища справедливість життя. - Артур Конан Дойл

- Немає нічого більш винахідливого, ніж природа. - Цицерон Марк Туллій

 

бесплатные шаблоны joomla тут