СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ БІОЛОГІЇ.

15 квітня 2015 року працівниками відділу рекреації та екологічної освіти Національного природного парку «Пирятинський» на території Березоворудського природоохоронного науково-дослідного відділення (Полтавська обл.) було проведено семінар-практикум для вчителів біології на тему: «Біологічне різноманіття Національного природного парку «Пирятинський» в контексті сталої екологічної освіти».

Для ознайомлення з природними та культурними пам’ятками Парку Олена Проскурня та Микола Василенко представили педагогам один з екологічно-туристичних маршрутів «Мандрівка Березоворудським краєм».

В першій частині маршруту вчителі біології мали змогу відвідати Березоворудський парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва, та піраміду-усипальницю родини Закревських.

В другій частині екскурсії педагоги ознайомилися з біологічною різноманітністю урочища «Три яри», археологічної пам’ятки «Кургани» та гідрологічного заказника «Березоворудський».

Крім того під час семінару обговорили перспективні напрямки розвитку екологічної освіти : участь школярів у літніх екологічних таборах,експедиціях, підготовку учнів до захисту науково-дослідних робіт при МАН. Педагогам були передані довідники з корисною інформацією про Парк, яку вони зможуть використовувати на уроках природознавства та біології.

                                                                                       Відділ рекреації та екоосвіти.

1

2

3

4

5

6

 

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

- У природі все розумно продумано і влаштовано, кожен зобов'язаний займатися власним заняттям, і в даній мудрості - найвища справедливість життя. - Артур Конан Дойл

- Немає нічого більш винахідливого, ніж природа. - Цицерон Марк Туллій

 

бесплатные шаблоны joomla тут