Переможці першого районного конкурсу «Туристична Пирятинщина» (національний природний парк «Пирятинський» Полтавська область).

Цього року, в рамках укладеної угоди про співпрацю між сектором культури і туризму Пирятинської районної державної адміністрації та національним природним парком «Пирятинський», було започатковано проведення районного щорічного конкурсу «Туристична Пирятинщина» у номінаціях «Краща екскурсія» та

«Кращий туристичний маршрут». 25 вересня відбулося засідання журі по підведенню підсумків конкурсу.

У номінації «Кращий туристичний маршрут» свою роботу «Мандрівка Березоворудським краєм» презентував Микола Василенко, вчитель географії та біології, директор ЗШ I-III ступенів № 6. Це цікавий, пізнавальний екотуристичний маршрут,частина якого проходить по територіях національного  природного парку«Пирятинський» і включає в себе фрагменти історії, археології та легенди краю.

«Кращу екскурсію» представляла Ольга Нестеренко, майстриня декоративно- ужиткового мистецтва села Березова Рудка. ЇЇ проект – це екскурсія для дітей з елементами гри по території парку, розташованого біля приміщення Березоворудської школи та станції юних натуралістів.

На маршрутах вже побували туристи, про що автори представили фотозвіти та відзняті відеосюжети, які з цікавістю були переглянуті присутніми. Відбулося обговорення робіт, ставилися запитання, звучали пропозиції щодо популяризації туристичного продукту як серед місцевого населення так і гостей Пирятинщини.

Різні за змістом та єдині за ідеєю екологічної просвіти населення роботи були одностайно добре оцінені журі.

Відділ рекреації та екоосвіти

DSCN0259

DSCN0271

DSCN0280

DSCN0282

DSCN0288

 

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

- У природі все розумно продумано і влаштовано, кожен зобов'язаний займатися власним заняттям, і в даній мудрості - найвища справедливість життя. - Артур Конан Дойл

- Немає нічого більш винахідливого, ніж природа. - Цицерон Марк Туллій

 

бесплатные шаблоны joomla тут